Павићевић / -Фото: ДПС
09/04/2022 u 19:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Функционер ДПС-а поручио премијеру да више нигдје не путује: Кривокапићу, окончај бламирање

Црна Гора је посљедња држава од свих НАТО чланица која је увела санкције Русији, чиме је установљено да је ова Влада и проруски оријентисана, тврди Павићевић

Члан Извршног одбора ДПС-а Александар Павићевић поручио је премијеру Здравку Кривокапићу да престане да брука Црну Гору, наводећи да је на састанку предсједника влада држава чланица НАТО Југоисточне Европе у Атини залутао. 

- Не можемо ни замислити са каквим подозрењем су сви присутни али и комплетна инострана јавност примили Kривокапићеве поруке да је његова "влада пала јер је била успјешна", те да је криза у Црној Гори наступила тек након њеног пада. Ако је и помислио да на овакав начин може замаглити очи Европи и било кога довести у заблуду  грдно се преварио. Сви наши европски партнери знају врло добро да је Црна Гора, управо због дјеловања његове Владе, држава у којој је данас стопиран европски пут, у којој се пробудио повампирени национализам, у којој су друштвене аномалије све учесталије, те да смо посљедња држава од свих НАТО чланица која је увела санкције Русији, чиме је јасно установљено да је, осим сто је клеронационалистичка, ова Влада и проруски оријентисана.  На основу свега овога наши међународни партнери знају да је политичка криза у Црној Гори наступила 30. августа 2020. године, а да се од 4. децемра 2020. односно од формирања сада већ одлазеће Владе, она само продубљује у политичком, економском, друштвеном, социјалном и сваком другом смислу.  Према томе, Kривокапић је данас свима њима изгледао јако смијешан и жалостан, јер и као губитник треба имати стила у поразу али и образа па не изговарати грубе неистине чак и када сте у ситуацији попут ове у којој се он тренутно налази.  Професоре Kривокапићу, искрено се надамо да ће ово бити Ваше посљедње пропутовање Европом са позиције премијера, па да ћете на тај начин окончати сопствено бламирање а самим тим и брукање Црне Горе. Најљубазније Вас молимо, не путујте више нигдје, него останите кући ово још мало колико вам је остало- поручио је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 10:35