СА САСТАНКА / - ФОТО: БОШЊАЧКА СТРАНКА
01/03/2022 u 14:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ибрахимовић: Институције система да раде свој посао, Црна Гора нема времена за губљење

Амбасадор Тимоније је исказао очекивање да ће се за вријеме предсједавања Француске Савјетом ЕУ остварити напредак Црне Горе на путу ка ЕУ

Постизање договора око кључних одлука важних за функционисање цјелокупног система, мора бити интерес свих политичких актера, јер Црна Гора нема времена за губљење, поручио је предсједник Бошњачке странке и потпредсједник Скупштине Ервин Ибрахимовић.

Он се данас састао са амбасадором Француске Кристијаном Тимонијеом.

Ибрахимовић је казао да вјерује да политички лидери у Црној Гори имају довољно зрелости и да ће се кроз дијалог доћи до рјешења за излазак из политичке кризе.

- Црној Гори је потребна јака и стабилна Влада, која ће уз подршку парламента, успјети да одблокира институције система - казао је предсједник Бошњачке странке.

Поручио је и да грађани од посланика очекују да се одговорно односе према свим њиховим потребама, посебно у моменту када се биљежи констатан раст цијена горива и основних животних намирница.

Амбасадор Тимоније је исказао очекивање да ће се за вријеме предсједавања Француске Савјетом ЕУ остварити напредак Црне Горе на путу ка ЕУ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 00:51