Јовановић  / Фото: Фејсбук
13/06/2021 u 11:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јовановић ДПС-у: И даље живим као подстанар, а ви се башкарите у ђакузијима

Сваки цент који сам примио од општине поштено зарађен, тврди шеф кабинета предсједника будванске општине

Шеф кабинета предсједника Општине Будва Никола Јовановић поручио је ДПС-у да упркос јавној функцији коју обавља у општини је и даље подстанар у Будви, док се функионери ДПС-а башкаре у вилама и луксузним становима које су отели од грађана и из ђакузија и сауна пишу саопштења са лажним оптужбама.

Подсјетимо, ДПС је јуче оптужио Јовановића да је сваки мјесец на плату добијао још 100 еура за одвојени живот. 

ДПС оптужује функционера ДФ-а: Јовановић на плату добијао још 100 еура

- Kада ДПС прича о непотизму, партијском запошљавању и бахатости то је исто као када би Хитлерови нацисти проповиједали људска права, слободу говора и националну равноправност. Творци теорије "1 запослени 4 гласа" коју смо кроз аферу “Снимак” имали прилику да чујемо са сједнице главног одбора ове странке, усудили су се да некоме спочитавају партијско запошљавање. Они који си Будву задужили 180 милиона кроз криминални дил са компанијом WТЕ и чији је предсједник општине незаконито и на криминалан начин потписао гаранцију на 66 милиона и исту сакрио или у партијском сефу или неком подруму па нам је и дан данас недоступна, јавили су се да критикују оне који предано и поштено раде свој посао- наводи Јовановић. 

Јовановић тврди да је сваки цент који је примио од општине поштено зарађен и примљен у складу са законом и правним прописима.

- Знам да је вама то немогућа мисао јер ваши функционери нису радили за плату већ су живјели од комбинација и злоупотребе службеног положаја. По правилу, првог дана сиједања у функцију добијали су опстинске станове по 100 метара квадратних да би касније исте продавали и узимали нове и тако неколико кругова правили, а због чега се управо води кривична истрага и биће прилике да освјежимо памћење на ваше криминалне радове. За разлику од вас, ја радим у општем интересу и трећа сам генерација у породици правника и у државној управи. Јефтини покушај да ме дискредитујете најбоље разобличава чињеница да сам упркос јавној функцији коју обављам у општини подстанар у Будви док се ви башкарите у вилама и луксузним становима које сте отели од грађана и из ђакузија и сауна пишете саопштења са лажним оптужбама. Што се тиче ваше поруке коју сте послали у саопстењу да знате да живим са породицом у Будви већ двије године, морам рећи да сам се слатко насмијао на покушај овог полумафијашког застрашивања јер ми је нејасна луцидност оних који су помислили да ће ме застражити оваква порука кад сте већ имали прилике да се увјерите да ме ни за јоту није помјерила порука из ваших редова прошле године да ми је рупа већ ископана и да нећу добро завршити. Ваше пријетње су баш као и ваша дјела јадна, нечасна и немоћна- додао је он. 

Јовановић је замолио функционере ДПС-а да убудуће "скупе бар трунчицу храбрости и да се не крију иза партијског непотписаног саопштења већ да аутор скупи трунчицу храбрости и исто потпише".

- Овако и ви знате да износите неистине иза којих не смијете да станете именом и презименом. Kако вршимо власт најбоље показује то што смо за четири године успјели да вратимо 35 милиона дуга који је настао због криминалног дјеловања ДПС, уредно сервисирамо све обавезе, зараде се увијек редовно примају, док у буџету сваке године остварујемо суфицит и имамо снажан инсвестициони бум. И да вам на крају појасним како је то могуће. Веома једноставно а за вас незамисливо. Не краде се- радимо поштено- закључује Јовановић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 21:20