SLAĐANA KALUĐEROVIĆ / - FOTO: SNP
23/04/2024 u 13:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kaluđerović: Izjava Đukanovića prijetnja pravosuđu i cijelom društvu

Poslanica SNP-a Slađana Kaluđerović je saopštila da je današnja izjava nekadašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića skandalozna, te da je riječ o prijetnji pravosuđu i cijelom društvu.

- Đukanović, kako se steže obruč oko njega i približava čas kada će pravda zakucati i na njegova vrata, ponovo prijeti sukobima i nemirima. Njegova najava „krvne osvete“ nije ništa drugo nego očajnički pokušaj da iskreira tenzije ne bi li tako prebacio fokus sa borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije na neke druge stvari - kazala je ona.

(VIDEO) Đukanović: Ćeranija po Crnoj Gori će se nastaviti

Prema njenim riječima nijedan pojedinac, ma kako se zvao, ne može biti iznad zakona i zato pozivam nadležne pravosudne organe da ispitaju da li u Đukanovićevom nastupu ima elemenata krivičnih djela izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti, odnosno izazivanja panike i nereda.

- Sigurna sam da je naše društvo dovoljno demokratski zrelo i da neće nasjesti na Đukanovićeve provokacije, iako se pokazalo da su mir, stabilnost i vladavina prava kost u grlu bivšeg lidera DPS-a koji na sve načine pokušava da destabilizuje Crnu Goru ne bi li na taj način izbjegao odgovornost za višedecenijsku pljačku države. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad - zaključila je Kaluđerović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:19