Момо Копривица / - LAZAR RUZIC
08/11/2021 u 15:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Копривица: Очувати вољу грађана, ко је против реконструкције да понуди алтернативу

Jер нам политичке рачунице и политички односи ниjесу нити ће икад бити изнад интереса грађана, казао је посланик Демократа

Демократска Црна Гора jе саопштила jасан став да они коjи су одбили реконструкциjу, као компромисно и избалансирано рjешење, требаjу да предложе алтернативни модел рjешења, истакао је посланик Момо Копривица.

– Нећемо се изjашњавати о поjединачним моделима, већ о ономе што jе усаглашени модел од стране чинилаца парламентарне већине коjи су одбили или одустали од реконструкциjе - поручио jе Копривица.

Демократски фронт jе након данашњег састанка представника парламентарне већине саопштио да jе модел реконструкциjе Владе мртав, а постоjеће стање неодрживо. Поручили су да jе избор нове Владе орочен на 30 дана, те да jе до петка у подне рок за изjашњење представника парламентарне већине ко жели да учествуjе у тим преговорима.

Копривица jе саопштио да су Демократе предочиле да су им примарни захтjеви очување изборне воље грађана и спречавање ванредних парламентарних избора, те одржавање избора тек 2024. године.

- Jер нам политичке рачунице и политички односи ниjесу нити ће икад бити изнад интереса грађана -поручио jе Копривица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 12:07