Здравко Кривокапић
07/07/2021 u 21:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кривокапић након сусрета са Џонсоном: Експертска Влада добила снажну подршку

Он је у изјави након састанка саопштио да је учињена посебна част Црној Гори, јер је у питању историјски тренутак када премијер Уједињеног Краљевства прима у посјету премијера Црне Горе

Експертска Влада је добила снажну подршку Велике Британије да је на правом путу и од тога пута нећемо одустати - казао је предсједник Владе Здравко Кривокапић након састанка са премијером Велике Британије Борисом Џонсоном.

(ВИДЕО) Кривокапић - Џонсон: Ова Влада је велико разочарање за треће стране, јер су мислили да би могло доћи до промјене спољнополитичког курса

Он је у изјави након састанка саопштио да је учињена посебна част Црној Гори, јер је у питању историјски тренутак када премијер Уједињеног Краљевства прима у посјету премијера Црне Горе.

- То је знак да наша сарадња креће новим током, унапређења билатералних односа, јаче подршке Црној Гори на њеном реформском путу. То смо добили увјеравање од Джонсона и свих са којима смо се срели. Ово је нови почетак за Црну Гору, у којем Црна Гора креће путем уређености, стабилности и издизања економских капацитета у смислу јачања привреде и турзима -  рекао је Кривокапић након састанка.

Поручио је и да ће Црна Гора ће побиједити знањем, а кроз јачање образовања ће се подстицати квалитет.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 04:12