/ - Здравко Кривокапић
30/09/2021 u 10:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић: Влада стоји на располагању за све инициjативе коjе за циљ имаjу побољшање животних услова грађана Рожаjа

Рожаjе jе било и остаће оличење вриjедности коjе његуjе савремена Црна Гора, а то су мултинационални и вjерски суживот, као и грађанска ориjентациjа, казао је премијер

Предсjедник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић честитао jе грађанима и руководству општине Рожаjе, Дан општине 30. септембар.

– Препознато по jаком упоришту државне политике, Рожаjе jе било и остаће оличење вриjедности коjе његуjе савремена Црна Гора, а то су мултинационални и вjерски суживот, као и грађанска ориjентациjа. Уз наставак већ започетих инфраструктурних проjеката и подршку броjних локалних инвестициjа, Рожаjе наставља своj убрзани развоj. Jачањем сарадње локалне самоуправе и Владе, укључуjући и броjну диjаспору, оваj краj под Хаjлом биће мjесто у ком ће млади људи имати своjу перспективу – казао је премијер.

У овом смислу користим прилику да jош jедном честитам оваj важан празник и истакнем увjеравања да jе Влада Црне Горе на располагању за све инициjативе коjе за циљ имаjу побољшање животних услова и стандарда грађана Рожаjа, наводи се у честитки премиjера Кривокапића. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 02:27