Branko krvavac / - DJORDJE CMILJANIC
20/07/2024 u 19:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Krvavac: Razumijem Vukovića, jer ne može objasniti da je 193 eura veće od 700 eura

- Razumijem Vas, g. Vukoviću, ne možete objasniti da je 193€ veće od 700€. Međutim, ja Vam nisam adresa za nervozu zbog toga što smo građane brzo uvjerili da ste ih predugo varali da za njih nema novca, dok je moralo biti za sky "patriote" - kaže u saopštenju Branko Krvavac.

Moram priznati, napisao je, da imate dar da prednjačite u promašenim temama. Izgleda da ste, u međuvremenu, lansirali novu teoriju u kojoj samostalni savjetnik donosi odluke u vladi koja nije bila za smanjenje poreskog opterećenja na rad na zadovoljstvo građana i privrede.

- Elem, sa timom Ministarstva finansija tada je urađena analiza, a uzet je u obzir tadašnji poreski ambijent gdje, nažalost, nije bilo političke volje za obračun sa sivom ekonomijom koja je postojala na svim nivoima da biste nahranili apetite partijskih drugova & co. Na odluke koje su donošene, nekada ni visoki rukovodni kadar nije mogao uticati, a kamoli ekspertski kadar. To je vama najbolje poznato jer ste funkcioner dugogodišnje vladajuće partije, a ja to nikada nisam bio - istakao je Krvavac.

(VIDEO) Vuković: Kako je Krvavac 2019. branio tezu da minimalna zarada treba da bude 222 eura

Profesionalno i odgovorno je, kako kaže, radio svoj dio posla, dok su odlučivali oni koji su svojom funkcijom stajali iza tih odluka.

- Na Vašu žalost, sa pozicija u kojima imam mogućnost da odlučujem na dobrobit građana, mi nemamo obaveze prema sky patriotama i otimanju od građana zarad zadovoljavanja raznih interesnih struktura. To je razlika između sistema vrijednosti koji zagovaram ja u odnosu na Vas - zaključuje Krvavac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. septembar 2024 03:27