ЛП лого / - ЛП лого
24/09/2021 u 17:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Нова власт систематски уништава Црну Гору, на ред дошао спорт

Потезима Управе за спорт у оквиру Министарства Весне Братић, доведено је у питање учешће државе која је у неким спортовима у свјетском врху,на свим тим спортским такмичењима, наводе из ЛП

Од формирања власти под Острогом 23.09.2020., Либерална партија упозорава да је Црна Гора окупирана држава и да је комплетно друштво и уставни поредак у опасности.

-Нова власт систематски уништава Црну Гору, а на ред је, изгледа, дошао и спорт. Након тјерања страних инвеститора и покушаја подријевања просвјете и културе, урушава се и спорт као наш најбољи извозни производ,посебно врхунски и квалитетни-наводе у саопштењу.

Додају: "Потезима Управе за спорт у оквиру Министарства Весне Братић, доведено је у питање учешће државе која је у неким спортовима у свјетском врху,на свим тим спортским такмичењима."

-Шоканта је чињеница да наши спортисти вјерроватно неће моћи да наступају, а посебно да неће моћи нигдје да наступају под заставом Црне Горе и са химном своје државе. Поставља се питање да ли експерти толико заиста неуки или је пак у питању систематско уништавање црногорског спорта са намјером. Позивамо да се овај скандал, јос један у низу, хитно објасни црногорској јавности а министарка Весна Братић могла би коначно да понуди своју оставку Скупштини и грађанима Црне Горе-наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:04