/ - Веселин Михаиловић
26/01/2022 u 22:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Михаиловић: Иди Здравко док није касно

Здравку мила говорница, професор изнад професора, диктатор изнад диктатора, навео је он

Веселин Михаиловић, генерални секретар ГП Нова љевица, саопштио је "да ли и чији завјет, бесомучно, мучно и крајње диктаторски, покушава спровести до краја Здравко „Месија“ Кривкапић, актуелно бивши Премијер Црне Горе? "

- Какав је то завјет, каква је то Црна Гора која као таква не одговара ни Црногорцима, нити Србима, а понајмање мањинама у Црној Гори, које се третирају само као инстант једнократна козметика, коју треба замијенити и прилагодити, а сво вријеме држати „на ланцу“ а подаље од Светиња (за које више нико није сигуран чије су: да ли Црногорске, да ли цркве Србије, да ли Његошевско-Петровићке или просто народске)...- навео је он, поред осталог.

Истиче да је "Здравку мила говорница, професор изнад професора, диктатор изнад диктатора, све у корист народа!".

-Народа, којега је излагао, одрекао се као Јуда; народа којега је збунио до те мјере да се „не зна је ли дошао или је пошао“. Директна демократија. Директни популизам. Директно кршење свих Закона, протокола и Устава!  Шта нас чека сјутра и сутра, мој Здравко!? Иди, остави овај народ на миру, не можеш на силу! Иди, и поведи те апостоле своје...Иди, Здравко док није касно. Иди, јер те црногорски народ неће! Зато, Здравко игумане, путуј и не „брини“ за Црну Гору- навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:03