/ - САША МИЈОВИЋ
07/02/2022 u 09:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мијовић: Бечић је пристао да понизи себе

Грађански покрет "Нова љевица" позива УРУ да смијени Алексу Бечића

Грађански покрет "Нова љевица" позива УРУ да смијени Алексу Бечића и упозорава да ако то не уради, тиме би потписали своју политичку смрт.

- Након што  Демократе сваког дана све више показују своје право лиице, пошто је огољена њихова политика и мотиви бављења њоме, последње у низу понижења и салто мортале једне партије је плач и молба Алексе Бечића да га не одлијепе од фотеље. А  тиме и свих фотеља које су по дубини приграбили, а до чега им је једино стало да задрже. На наговор свог гуруа и првог нудраца партије, коју иначе води ка гашењу, Алекса је пристао да понизи себе...- навео је предсједник "ГП Нова љевица" Саша Мијовић.

Како наводи, с друге стране, "УРА би прихватањем ове понизне, а веома лукаве и помукле молбе потписала своју политичку смрт"

- Тим поступком би спријечила формирање мањинске Владе, чиме би изгласавање неповјерења Влади од 04. 02. 2022. било фактички поништено и згубило сваки смисао. Такође, тим поступком би се омогућило Бечићу да опструира рад будуће Владе, јер би од 1. марта само предсједник Скупштине могао да заказује сједнице, само он и нико више осим њега- навео је Мијовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 09:42