М Милачић / - MM
19/05/2021 u 14:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Ђукановић вратио тужилачке законе у страху од руке правде

Милачић каже да Ђукановић може да настави са злоупотребом Устава Црне Горе, али ће нова парламентарна већина одлучно и недвосмислено истрајати на путу обрачуна са организованим криминалом

Предсједник Праве ЦРне Горе Марко Милачић каже да одлука предсједника Црне Горе Мила Ђукановића да тужилачке законе врати Скупштини на поновно одлучивање је само прикривање страха од руке правде која би дошла усвајањем овог Закона.

-Ђукановић може да настави са злоупотребом Устава Црне Горе, али ће нова парламентарна већина одлучно и недвосмислено истрајати на путу обрачуна са организованим криминалом и мафијом који су дубоко укоријењени у саставу актуелног Тужилаштва – каже Милачић.

Он истиче да је јасно да се Ђукановић овим чином поново игра са изборном вољом народа Црне Горе, као што је било и у случају Закона о слободи вјероисповијести, „али узалудно, јер ни овај пут неће успјети“.

-Парламентарна већина ће опет изгласати Законе о тужилаштву и то ће бити само још једна побједа којом ће Црна Гора коначно добити слободно Тужилаштво и коначно добити услове за обрачун са организованим криминалом – закључује Милачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:46