/ Andrej Milović
28/07/2023 u 22:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milović: ANB prisluškuje mene i moju porodicu, prate me

Neka nastave da prisluškuju moju prodicu, neka nastave da prisluškuju moju majku i članove porodice, slobodno. Sve što kriminalno nađu neka isti tren predaju, naveo je Milović

Poslanik i član Predsjedništva Pokreta “Evropa sad” Andrej Milović kazao je, tokom gostovanja na “A Plus” televiziji, da se Agencija za nacionalnu bezbjednost prilsuškuje njega i njegovu porodicu.

- Prisluškuju mene, prisluškuju moju porodicu. Prate me i ja to znam. Primjećujem neke stvari i znam kada nešto govorim kako se to kasnije interpretira na način da je jedino moguće prisluškivanjem. I imam informacije iz Agencije za nacionalnu bezbjednost. Ta institucija nije lojalna ovom sistemu, ta institucija ima profesionalce- kazao je Milović.

On je rekao da najbolje će se to pokazati kada se promjeni vlast ko je šta radio.

- Slobodno se krećem i ovo je moja država, za nju ću se boriti- naglasio je Milović.

Istakao je da nema vezu sa kriminalcima i švercerima.

- Neka nastave da prisluškuju moju prodicu, neka nastave da prisluškuju moju majku i članove porodice, slobodno. Sve što kriminalno nađu neka isti tren predaju- naveo je on.

Kazao je da nema potrebe da to slučaj preda tužilaštvu, jer "to što neka služba prisluškuje a zove se ANB, neka rade jer on zastupa model da rade to na način koji je zakonom dozvoljen".

- Problem je zloupotreba, kako se radi sa tim podacima i kako se sa njima manipuliše- naveo je on.

Istakao je da ako će da koriste stvari iz njegovih poruka, da koriste politički protiv njega, to je problem i zloupotreba.

Naveo je da su do medija došli falsifikovani podaci, privatne stvari koje nisu za javnost, kako bi bio diskreditovan. Smatra da privatni život i intimne stvari nisu za medije i ne treba da se zloupotrebljavaju.

- Što se tiče Do Kvona ja nisam kao Abazović i oni koji idu samo okolo i pričaju, ja sam predao krivičnu prijavu Specijalnom državnom tužilaštvu i dao određena saznanja i određene dokaze imam kada me pozovu. Specijalno policijsko odjeljenje ispituje taj slučaj, dat je iskaz. Nisu metode koje koriste pomenuta gospoda koja organizuju pres konferencije i samo pričaju - kazao je Milović.

Dodao je da će se vrlo brzo, nakon formiranja nove vlade, utvrditi ko je i kako švercovao cigarete.

- Nikakve namještaljke se ne rade, Dritan Abazović je imenom i prezimenom govorio ko ga je namjestio. Pritom, spominje Sava Kenteru koga je on postavio. Sve će se pokazati kroz  institucije vrlo brzo- naglasio je Milović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:44