Mirsad Nurković / - FOTO: BS
30/01/2022 u 10:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мирсад Нурковић на челу ОО БС Рожаје

Он се захвалио досадашњем предсједнику Хусеину Куртагићу, који је дао неизмјеран допринос спровођењу политике Бошњачке странке и који је, у два наврата, успјешно водио одбор у Рожајама

Чланови новог сазива Општинског одбора Рожаје, на конститутивној сједници, изабрали су Мирсада Нурковића, за новог предсједника одбора. Нурковић је на тој позицији наслиједио Хусеина Куртагића.

 - Бити на челу Општинског одбора БС-а у Рожајама за мене је велика част која са собом истовремено носи огроман степен одговорности. Бошњачка странка је у Рожајама носилац апсолутне власти што сваког члана одбора и мене као предсједника, додатно обавезује да будемо истрајни у реализацији програма рада на основу којег су нас грађани бирали. Стао сам на чело рожајског одбора у тренутку када Бошњачка странка доживљава најјачи политички успон и надам се успјеху и одличним резултатима БС-а на свим пољима и у овом новом мандату Општинског одбора - казао је Нурковић.

Он се захвалио досадашњем предсједнику Хусеину Куртагићу, који је дао неизмјеран допринос спровођењу политике Бошњачке странке и који је, у два наврата, успјешно водио одбор у Рожајама.

Истакао је да и поред тога што Бошњачка странка више није дио државне власти, у току минулих мјесеци забиљежен је значајан прилив чланства.

 . Тренд раста рејтинга потврда је вођења одговорне политике коју грађани препознају и масовно подржавају, а што ће се сасвим сигурно одразити и на наредне изборне резултате. Бошњачка странка у Рожајама константно евидентира нове чланове. Ових дана придружују нам се људи чије ће професионалне референце бити у служби додатаног богаћења наше партијске инфраструктуре, казао је он.

Нурковић је обављао значајне функције у претходном периоду. Између осталог, био је директор експозитуре Будванске банке и управник експозитуре Социете Генерале Монтенегро банке у Рожајама. Касније, обављао је функције директора Управе за некретнине, као и вд. директора Управе за шуме, а био је и савјетник потпредсједника Владе у прошлом мандату.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 14:05