Борис Муратовић / - ДПС
25/10/2021 u 23:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Муратовић: Милатовић за неуспjехе jедино умиjе да криви бившу власт

Ова Влада jе за годину мандата jедино успjела да доведе незапосленост до рекордне стопе, да утиче на раст циjена, да потпуно унизи стандард грађана и да узрокуjе то што се Црна Гора данас дави у корона вирусу, нагласио jе Муратовић.

Гениjални Jаков Милатовић опет jе манифестовао напад фрустрациjа пред Тwиттер аудиториjумом и jош jедном учинио jедино што ради све вриjеме – оптужио бившу власт, саопштио jе Борис Муратовић, члан Извршног одбора ДПС Црне Горе, реагуjући на наводе министра економског развоjа Милатовића.

Истиче да jе постало неозбиљно и одговарати некоме ко jе прилично небитан и у кругу Владе у фази распада, али, како каже, због грађана, дужни су указати на сљедећа достигнућа.

– Ова Влада jе за годину мандата jедино успjела да доведе незапосленост до рекордне стопе, да утиче на раст циjена, да потпуно унизи стандард грађана и да узрокуjе то што се Црна Гора данас дави у корона вирусу – нагласио jе Муратовић.

Према његовим риjечима, шта су направили од црногорске економиjе наjбоље говоре примjери доjуче успjешних предузећа од коjих су за шест мjесеци направили озбиљне губиташе.

– Jедино у чему су и Милатовић и његови саборци дjеловали успjешно било jе љубљење руку, гдjе су апсолутни рекордери у историjи Црне Горе. Признаjемо и да су грађанима све вриjеме дали прави “примjер” борбе са коронавирусом – од суманутих одлука коjима су направили епидемиjску катастрофу до апсолутног игнорисања свих могућих мjера –додаjе он.

Муратовић истиче да су резултати Владе пораз за читаво друштво и умjесто да се добро замисле, како додаjе, све што знаjу jесте да криве бившу власт и за временску прогнозу и да грађанима нуде обећања од коjих нема ништа.

– Зато jе Милатовићу, ипак, боље да задржи сопствене фрустрациjе за себе jош ово мало колико ће траjати њихова Влада - закључуjе Муратовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 05:20