/ Борис Муратовић
18/08/2021 u 13:02 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Муратовић о Станивуковићу: Од необразованог тајкуна ништа друго се није очекивало

Како је додао, "дакле, није се Станивуковић промијенио, то је исти онај који је разапињао црне заставе са мртвачким главама, не скривајући своје идеолошко опредјељење"

Члан Извршног одбора ДПС Црне Горе Борис Муратовић, саопштио је да бестидно вријеђање Црногораца од стране Дражена Станивуковића, никога није могло да изненади.

- Од необразованог тајкуна, задојеног четничком идеологијом, а који је већ роварио по Црној Гори, па због тога био из ње отјеран, заиста се ништа друго није ни могло очекивати. Дакле, ни најмање нијесмо изненађени ставовима овог шовинистичког вагабунда, али запањује лицемјерје оних који су у Станивуковићу видјели "талас промјена, нове људе, нову наду", попут Абазовића и његове странке, а сада се исчуђавају и згражавају над његовим примитивним, шовинистичким испадима. Или то што, у години избора на Цетињу локалне Демократе, осуђују изјаву Станивуковућа, иако је њихов предсједник међу првима препознао у побједи Станивуковића "предзнак неке другачије, љепше и срећније будућности" пожељевши успјех већ тада освједоченом шовинисти из Бање Луке- навео је он.

image
- фото: ДПС/Борис Муратовић

Како је додао, "дакле, није се Станивуковић промијенио, то је исти онај који је разапињао црне заставе са мртвачким главама, не скривајући своје идеолошко опредјељење".

- Случај бањалучког градоначелника и његовог примитивног шовинизма, избацио је на површину сво лицемјерје и сав опортунизам домаћих политичара, који су у суштини истомишљеници Станивуковића- истакао је Муратовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 12:58