Милош Николић / - р д
25/01/2022 u 22:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Николић: Бићемо партнери свима да срушимо ову Владу која наноси штету угледу Црне Горе

Поручио је и потпредсједнику УРА да обрати пажњу на који начин комуницира са ДПС-ом

Потпредсједник УРА Горан Ђуровић, како смо већ и поручили његовом предсједнику Дритану Абазовићу, требало би да обрати пажњу како и на који начин комуницира са Демократском партијом социјалиста, поручио је посланик ДПС-а Милош Николић.

 - Како смо већ јасно казали, бићемо партнери свима да срушимо ову штеточинску Владу која из дана у дан наноси штету угледу Црне Горе, Владу која је конституисана управо захваљујући пресудним гласовима УРА-е. И баш како ни ми не питамо УРУ гдје је била претходних годину дана и због чега је клеронационалистичким структурама дозвољавала да руше уставни поредак, што управо кулминира ових дана, најљубазније молимо господина Ђуровића да своје опсервације о страначкој политици задржи у границама партије којој припада -  истакао је Николић.

Како додаје се друго поприлично је, каже он, непримјерено и политички некултурно.

 - Све друго поприлично је непримјерено и политички некултурно, те ћемо морати да и у будућности васпитно дјелујемо на све што они помисле да имају право или легитимитет да уређују односе или кадрирају унутар Демократске партије социјалиста - закључује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 15:25