/ - Фото: УРА
26/01/2022 u 16:39 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новаковић-Ђуровић: Кривокапић ударио и на експерте

Морамо се као друштво оштро успротивити протјеривању часних и вриједних људи из јавне управе, због политичких разлога, нваоди она

Одлука  да смијени Бориса Марића, државног  секретара у Министарству правде, људских и мањинских права није изненађење, у мору неоснованих смјена и приватизације владе од стране Кривокапића и неколико министара, сматра из УРА-е Ана Новаковић-Ђуровић.

.Оно што јесте веома забрињавајуће  је што у своје политичке обрачуне Кривокапић сад укључује појединце са интегритетом, знањем и спремношћу да помогну држави и друштву да успостави владавину права и реформе у правосуђу и тужилаштву. Не смијемо  дозволити да ова самовоља којој свједочимо последњих дана демотивише професионалце, људе са знањем и капацитетима да се укључују у рад јавне управе-наводи она.

Додаје:"Борис Марић је, након смјене министра Лепосавића, за кратко вријеме успоставио ред у функционисању Министарства правде, људских и мањинских права, а посебно посвећено радио на Закону о поријеклу имовине, за који је до јуче Кривокапиц говорио колико је важан".

-Морамо се као друштво оштро успротивити протјеривању  часних и вриједних људи из јавне управе, због политичких разлога. Против тога смо се борили, и те матрице ДПС-а које је Кривокапић усавршио, морају бити трајно послате у прошлост-поручује она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 06:51