Новаковић  / Фото: Дан
13/12/2021 u 17:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новаковићева партија: Ниједног функционера не смије штитити партија

О томе са нама нема преговора, тврде из Бирам Бар

Ниједан функционер не смије бити заштићен ни од једне партије уколико не буде радио по прописима и о томе са нама нема преговора, кажу из Бирам Бар, на чијем је челу Радомир Новаковић Цакан.

Како су казали из ове партије, данас је одржана нова сједница Извршног одбора Туристичке организације Бар, а сједници су присуствовали сви чланови, што се до сада ријетко дешавало.

- Једна од предложених тачака, а која је изазвала највише расправе, је извјештај Надзорног одбора ТО Бар у којем недвосмислено пише да је директор без писане сагласности уплатио 40.000 еура више извођачима за „Новогодишњи хепенинг 2022. године”. О овом неовлашћеном дјеловању директора смо већ обавијестили цјелокупну јавност у Црној Гори. Поред неовлашћених исплата, ових дана пристигло је и саопштење Агенције за спријечавање корупције у коме се наводи да директор ТО Бар није поступио по препорукама Агенције, иако је имао законску обавезу да то уради. Како су чланови ИО ТО Бар из БЦГ били прегласани у предлогу да се у дневни ред уврсти смјена директора, били смо принуђени да поднесемо предлог за допуну дневног реда по хитном поступку сједнице Скупштине општине Бар. Сматрамо да је барски парламент право мјесто за расправу о овом питању. Бирам Црну Гору- Бирам Бар ће, као и до сада, слиједити своју политику борбе против корупције коју је зацртао оснивањем партије- закључено је из Бирам Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 04:52