Јован Вучуровић / - Јован Вучуровић
30/06/2021 u 17:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучуровић: НСД ниjе заинтересован за састанак коjи jе заказао Бечић

Чудно jе да jе Бечићу важниjе да се договара са ДПС-ом, умjесто да настави разговоре са колегама из парламентарне већине, оцијенио је Вучуровић

Нова српска демократиjа (НСД) ниjе заинтересована за састанак коjи jе заказао предсjедник Скупштине Алекса Бечић, jер постоjе приоритети и проблеми коjе треба да рjешава парламентарна већина, поручио jе посланик те партиjе Jован Вучуровић.

Он jе казао да jе доста чудно да Бечић заказуjе састанак парламентарне већине и Демократске партиjе социjалиста (ДПС) за 7. jул, а да претходно ниjе разговарао са колегама коjи су га бирали за предсjедника Скупштине, преноси агенција Мина.

– Да jе обавио консултациjе знао би да ниjесмо заинтересовани за разговор са ДПС-ом и сателитима, jер у овом тренутку постоjи отворена криза Владе и руководства Скупштине коjе подржава само 14 посланика – рекао jе Вучуровић агенциjи МИНА.

Без рjешавања тих питања, како jе навео, не могу се отварати остала, нити се може на оваj начин скретати пажња са главних проблема.

– Чудно jе да jе Бечићу важниjе да се договара са ДПС-ом, умjесто да настави разговоре са колегама из парламентарне већине – оциjенио jе Вучуровић.

Он jе рекао да то ниjе добро и да мора да постоjи редосљед потеза и приоритети, “колико год за њега била неугодна чињеница да њега и предсjедника Владе (Здравка Кривокапића) не подржава готово двиjе трећине парламентарне већине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 15:01