Уједињена опозиција у Мојковцу / - УРА
15/11/2021 u 22:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Опозиција Мојковца: ДПС тражи спас у изборном инжењерингу

Ми из УРЕ, Демократа, коалициjе „За будућност Моjковца”, групе грађана „Не дамо Моjковац” и Уjедињене Црне Горе отворено поручуjемо jавности да ово ДПС-у неће проћи

Власт ДПС у Моjковцу се налази на издисаjу, прогнозе коjе даjу грађани Моjковца ниjесу оптимистичне по „болесника”, jер губитак власти ДПС-а jе неминован, поручују у заједничком саопштењу представници опозиције из овог града.

–  Из тог разлога свjесни да им нема спаса и да су им дани одброjани покушаваjу изборним инжињерингом, попут данашње мини аутобуске екскурзиjе из Никшића, да удахну себи макар jош трачак наде да у Моjковцу могу бити спашени, и то пребацивањем мjеста пребивалишта разних Токовића, Магочевића, Џихића, Мартана, Бећирбашића и осталих Глобаревића. Питамо све грађане Моjковца да ли су икад чули за ова презимена у свом комшилуку и требали они заjедно са ДПС-ом да одлучуjу о судбини Моjковца – навели су из опозиције у Мојковцу.

Ми из УРЕ, Демократа, коалициjе „За будућност Моjковца”, групе грађана „Не дамо Моjковац” и Уjедињене Црне Горе отворено поручуjемо jавности да ово ДПС-у неће проћи.

– О свему овоме смо обавjестили надлежне органе коjи ће наредних дана спровести превентивне мjере и сприjечити обесмишљавање демократиjе у Моjковцу! Такође, сjутра ће бити обавjештени и амбасада Европске униjе у Црноj Гори, као и канцелариjа ОЕБС-а. Обjавићемо и спискове свих „ад хок” становника Моjковца коjи се ових дана приjављуjу ради гласања и хоће да кроjе судбину нама коjи смо jе везали за наш град. На краjу, позивамо Моjковчане да се одупру овоj анархиjи ДПС-а да се jединствено одупремо и изразимо грађанску храброст и достоjанство какво Моjковац носи кроз историjу са поносом – закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:14