POKRET EVROPA SAD / - POKRET EVROPA SAD
25/09/2024 u 12:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Rasulo DPS-a na Cetinju uvod je u izborni poraz u Podgorici i Kotoru

Rasulo DPS-a na Cetinju uvod je u izborni poraz koji slijedi u Podgorici i Kotoru, kazali su iz Pokreta Evropa sad.

- Osim što DPS napuštaju tradicionalni koalicioni partneri i nekadašnji birači, današnji postupak odbornika sa Cetinja samo je inercija koja se nastavlja u svakom gradu - dodaju u saopštenju.

Cetinje je, kako navode, grad koji je DPS potpuno devastirao za vrijeme svoje vlasti, dok su se samo retorički zalagali za patriotizam i njegovali kult Prijestonice.

- Desetine i desetine zatvorenih fabrika, potcjenjivačko uvećanje zarada na godišnjem nivou od par eura, obračuni kriminalnih klanova koji nisu zaobišli ni Cetinje, korupcija i blokirane institucije jesu tekovine DPS-a koje su obilježile njihovu vladavinu.

Cetinje: Četiri odbornika napustila DPS

Zato je odgovornost na građanima da više nikada ne dopuste takvim strukturama da dođu ponovo na pozicije odlučivanja - kazali su iz PES-a.

Oni koji građane ubjeđuju da se bolje živjelo sa višestruko manjim zaradama, tvrdeći da je rast zarada neodrživ, ipak neće biti u prilici da nas vrate u prošlost i da uvećanja zarada u jeku globalne inflacije redukuju na nekadašnji nivo, zaključuju iz PES-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 12:01