Zdenka Popović / - ZDENKA POPOVIć
31/07/2024 u 22:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Popović: Naš cilj je bio da se trajno riješi pitanje Sozine

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović kazala je da

- Kao jedna od predlagača Predloga zakona o dopunama Zakona o putevima, želim izraziti svoje duboko žaljenje što Predlog zakona nije dobio potrebnu većinu. Uložili smo maksimalne napore i dali sve od sebe da bi ovaj Predlog bio usvojen. Mogu sa sigurnošću reći da je svako pokazao svoje pravo lice. Jasno je kao dan ko istinski radi u interesu građana Bara, a ko se krije iza političkih igara i lažnih obećanja. Građanima je sada sve jasno. Oni koji su do juče protestovali sa njima okrenuli su im leđa, a sada lažno pozivaju na pronalaženje rješenja za problem Sozine, koji danas, kada su imali priliku da to urade, nijesu željeli da riješe- istakla je Popović.

Skupština nije usvojila predlog koji predviđa da Crmničani budu oslobođeni putarine

Istakla je da je borba bila transparentna, vođena isključivo željom da se poboljša kvalitet života građana Bara.

- Naš cilj je bio da se trajno riješi pitanje Sozine, što bi direktno uticalo na ekonomski i socijalni napredak građana Bara. Građani su najbolji sudija i vjerujemo da će prepoznati naš trud i posvećenost njihovom boljitku. Nažalost, neki su izabrali politiku umjesto progresa, ali mi nećemo odustati. Nastavićemo da se borimo i vjerujemo da će građani Bara adekvatno reagovati na ponašanje onih koji su danas pokazali svoje pravo lice. Oni koji su se trudili da ovaj zakon ne prođe, moraće se suočiti sa njihovim sudom i sudom javnosti- navela je ona.

Ovo pitanje je, kako ističe, suviše važno da bi bilo ostavljeno po strani.

-  Zato ćemo nastaviti da se borimo za pronalaženje najboljeg mogućeg trajnog rješenja. Nećemo dozvoliti da se potrebe građana Bara zanemare zbog političkih kalkulacija- kazala je ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:06