Дритан Абазовић / - RADE KOPRIVICA
27/05/2022 u 20:30 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Премијер: немам информацију да Павићевић ради за БИА

Абазовић је казао да му не смета то што је министар Рашко Коњевић био против именовања Павићевића за за савјетника потпредсједника Владе Владимира Јоковића.

Црногорски премијер Дритан Абазовић рекао је данас да нема информацију да Владимир Павићевић ради за Безбједносно-информативну агенцију (БИА) Србије.

Абазовић је новинарима у Скупштини казао да му не смета то што је министар Рашко Коњевић био против именовања Павићевића за за савјетника потпредсједника Владе за економски систем Владимира Јоковића.

"У реду је да неко рјешење неко од министара не жели да подржи", навео је Абазовић и подсјетио да је тако било и приликом недавног постављања директора Агенције за националну безбједност (АНБ).

Упитан има ли има сазнања да Павићевић ради за Безбједносно-информативну агенцију (БИА) Србије одговорио је одрично.

"Свако коме се не допада нечији став, близак је службама БИА, ЦИА, Америци... Такву информацију немам", истакао је Абазовић.

Говорећи о Отвореном Балкану, предсједник Владе је казао да не треба журити ниједну иницијативу, али сваки вид регионалног удруживања води ка просперитету и сигурности.

"Тамо (у Охриду) не идем на позив Вучића него премијера Сјеверне Македоније и тај позив је објављен 19. маја. Онај ко је домаћин тај и позива. Поћи ћемо као посматрачи", истакао је Абазовић .

Тамо ће бити представници америчке администрације и Европске уније.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:47