Јово Рабреновић / - фото: Либерална партија
26/02/2022 u 14:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рабреновић: Власти да обезбиjеде капацитете за приjем избjеглица из Украjине у складу са ЦГ добром традициjом

Нека и даље будемо оно што смо кроз славну прошлост радили да отворимо врата прогоњеном, а затворимо прогонитељу, казао је Рабреновић

Потпредсједник Либералне партиjе Јово Рабреновић позвао је власти да у духу добре традиције, Црна Гора отвори границу за долазак грађана Украјина.

- Либерална партиjа позива структуре власти да одмах обезбиjеде капацитете за приjем избjеглица из Украjине и да у добром духу наше славне историjе отвори границу за долазак грађана ове наше братске државе - казао је Рабреновић.

Додаје да су Црногорци своjу хуманост доказали и током ратова деведесетих када jе Црна Гора примила на десетине хиљада грађана сусједних држава захваћених ратним сукобима без обзира на њихову националну и вjерску припадност.

- Нека и даље будемо оно што смо кроз славну прошлост радили да отворимо врата прогоњеном, а затворимо прогонитељу. У сврху пружања помоћи избjеглицама из Украjине Либерална партиjа ће понудити све своjе расположиве партиjске и личне капацитете како би им олакшала вриjеме избjеглиштва до повратка на своjа вjековна Игњата. Либерали су уз братски украjински народ у њиховоj борби за слободу и домовину - закључио је Рабреновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 00:58