/ - фото: Радничка партија
19/04/2022 u 16:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија: Абазовић у кампањи лицемјерно тврдио да неће са ДПС-ом

Вријеме је мајсторско решето и свакога ће поставити онамо гдје му је мјесто, закључују из Радничке партије

Уколико дође до формирања најављене мањинске Владе, вицепремијер, који претендује да буде премијер Црне Горе Дритан Абазовић, сигурно  ће у једном успјети, а то је да се мафијашка партија ДПС која је Црну Гору одвела у суноврат, опет врати и одлучује о судбини грађана Црне Горе, саопштено је из Радничке партије.

Како се наводи у саопштењу, то је  у данашњем саопштењу јасно потврдио бивши премијер и предсједник ДПС-а Мило Ђукановић, који је истакао да је "мањинска Влада прелазно рјешење до одржавања  парламентарних избора када ће се ДПС- вратити на велика врата у позицији ,,стожера проевропске политике Црне Горе”."

-Крајње је лицемјерно од стране предсједника ГП УРА који је у предизборној кампањи саопштавао да неће имати било какав вид сарадње са Демократском партијом социјалиста  ни кроз мањинску подршку, ни кроз неки конкретан коалициони аранжман, да сада прекраја изборну вољу грађана и улази у договоре са бившом влашћу која је 30 година учествовала у стварању државе која је била погодно тло за развој разноразних видова криминала, у којој су челници партије и режимски послушници у институцијама Црне Горе учествовали-наводи се у саопштењу.

Они су се осврнули и на Ђукановићеву изјацу да се "млади мире са затеченим стањем већ желе промјену и унапријеђење", указујући на чињеницу да је, како кажу,  највећи број младих људи напустио Црну Гору управо током владавине ДПС-а због изузетно ниских примања, немогућности проналаска посла након завршених студија...

-Они који улазе у мањинску владу требало би  добро да размисле, да ли је битнија фотеља или избоирна воља грађана. Након изјаве лидера ДПС-а, да формирање мањинске Владе значи и повратак ДПС на државно-политички релевантну позицију, оно што је грађанима већ од почетка јасно, полако постаје јасно апаратчицима УРЕ и СНП-а- тврде они.

Радничка партија се пита и ко брани фотеље.

-Посланици коалиције Црно на Бијело су врло често у својим обраћањима спомињали  одбрану фотеља, па се  питамо сада ко брани фотеље? Ви, који са ДПС-ом планирате формирање нове парламентарне већине и нове, мањинске владе бјежећи од избора или они који желе нове изборе у жељи да ни по коју цијену не дође до прекрајања изборне воље грађана!?- наводи се у саопштењу. 

-Вријеме је мајсторско решето и свакога ће поставити онамо гдје му је мјесто- закључују.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:48