Nikola Rakočević / foto: DPS
12/10/2022 u 14:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rakočević: Abazović pokušava da razvodni priču o krađi cigareta

Abazović javnosti, ali i partijskim kolegama, duguje odgovor na pitanje kako je dio funkcionera Građanskog pokreta URA umiješan u brojna nepočinstva i nezakonita profitiranja, kaže poslanik DPS-a

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović trudi se na sve načine da razvodni priču o njegovoj umiješanosti u slučaj krađe cigareta, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Rakočević.

Prema njegovim riječima, Abazović javnosti, ali i partijskim kolegama, duguje odgovor na pitanje kako je dio funkcionera Građanskog pokreta (GP) URA umiješan u brojna nepočinstva i nezakonita profitiranja.

„Uzalud bratu Abazu vika i bijes, koje usljed frustracija neumjereno emituje ovih dana, moraće da sačeka da do kraja bude ispitana i njegova umiješanost u slučaj krađe cigareta“, kazao je Rakočević.

Kako je naveo, jasno je da Abazović, još od večeri kada je slobode lišen njegov partijski saborac, ima mnogo problema.

„Pa se na sve načine trudi da razvodni priču, a naročito očajnički pokušaj bio je onaj sa švajcarskim univerzitetom koji gotovo da ne postoji“, dodao je Rakočević.

On je rekao da će Abazović dugovati odgovore i svojim partijskim saborcima, o tome kako je jedan dio funkcionera te stranke bio umiješan u brojna nepočinstva i nezakonito profitiranje, uključujući upravo ono koje proističe iz krađe zaplijenjenih cigareta.

„Neće mu tu pomoći ni očajnička buka, niti fabrikovanje manipulacija - bliži se vrijeme kada će morati da se suoči sa sudom mnogih, a najprije onih njemu najbližih, kojima je već dugo prodavao maglu“, zaključio je Rakočević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 10:31