/ - фото: СД
26/09/2021 u 14:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Кривокапићу: Jе ли вас срамота?

Да ли мислите да ће после тога невакцинисани грађани да прихвате дискриминациjу и кршење своjих права у виду приступа одређеним прехрамбеним продавницама, навели су из СД-а

Након бруталног кршења мjера од почетка пандемиjе, због чега се упорно извињавао, те након одбиjања да се вакцинише, док истовремено грађани ни у продавницу не могу невакцинисани, данас опет на jавном сервису гледамо премиjера како се уредно причешћуjе истом кашичицом као хиљаде људи и питамо га: Jе ли вас више срамота? – саопштили су из Социјадемократа.

Даље наводе, срамота од истих оних грађана коjима се стално извињавате након што ово направите; стамота од оних коjе тjерате да се вакцинишу тако што им забрањуjете улаз у продавнице хране, док ви шетате невакцинисани; срамота од оних вjеруjућих коjи се сад неће вакцинисати или ће поћи на причешће и могуће разбољети се, само зато што су вас видjели да радите исто; срамота од свих оних код коjих ћете сад пробудити оправдани револт и коjи ће из тог бунта кршити мjере; срамота пред самим собом што се, као премиjер свих грађана jедне секуларне земље ви тако понашате?

Питања се сама нижу: мислите ли да ће невакцинисани грађани послиjе данашњег дана да прихвате дискриминациjу и кршење своjих права у виду приступа одређеним прехрамбеним продавницама? Мислите ли да ће родитељи сjедjети мирно док њихова дjеца уредно и без питања носе маске у школи, а премиjер се релаксира и духовно уздиже кршењем свих могућих мjера? Мислите ли да су грађани заборавили да сте и ви и министарка здравља у току љета изигравали Худиниjа, испаривши у виду магле током сезоне, да би млађани министар Милатовић могао да се мало игра туризма?

На сва горе постављена питања  већ имамо, нажалост, одговор: не, ниjе вас стамота, не, не стидите се, и не, ниjе вас брига за грађане. Jер, углавном се добар човjек зна постидjети, па чак и пред собом. Лош не зна, изгледа, ни пред читавом државом – закључују из Социјалдемократа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:11