/ - фото: СД
01/05/2022 u 14:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Смијенити Кнежевића и спровести свеобухватну истрагу

Немамо ни трунку сумње да би Кнежевић, да је дошло до тога, кренуо руку под руку са криминалним групама на Црногорце који су били на Цетињу, рекли су из СД-а

Социјалдемократе(СД) Црне Горе позвале су надлежне, а посебно министра унутрашњих послова Филипа Аџића и директора Управе полиције Зорана Брђанина да, због снимка који је изашао у јавност, хитно спроведу свеобухватну и темељну истрагу и смијене команданта против терористичке јединице Петра Кнежевића.

Из СД-а су казали да високи чиновник полиције који је руководио "срамном акцијом полиције" 4. и 5. септембра на Цетињу тврди како је читаво вријеме био на вези са криминалним групама из више црногорских градова које су биле спремне да изазову грађански рат у Црној Гори.

Наводи се да је полицијски чиновник истовремено окупљене грађане који су протестовали на Цетињу назвао “багром”.

- Немамо ни трунку сумње да би Кнежевић, да је дошло до тога, кренуо руку под руку са криминалним групама на Црногорце који су били на Цетињу- рекли су из СД-а.

Они су казали да су све то сасвим јасни разлози за хитну смјену Кнежевића против којег мора бити покренута истрага и који пред надлежним органима мора одговарати.

- Како за детаље из овог снимка, тако и за срамну операцију коју је 4. и 5. септембра спровео! Подсјећамо, акцију којом се и дан данас и бивши премијер Кривокапић, али и актуелни Абазовић, као и вицепремијер Јоковић и партија на чијем је челу, поносе. Нажалост- рекли су из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 10:14