/ фото: Портал Дан
06/09/2021 u 14:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СДП формирала адвокатски тим за заштиту права грађана од насиља власти

Прекомјерна и агресивна акција полиције под командом марионетске власти у којој су грађани поврјеђивани мора добити одговарајући правни епилог, наводе они

Социјалдемократска партија формирала је тим адвоката који ће обезбиједити бесплатну правну помоћ свим грађанима којима су током интервенције полиције на Цетињу нанешене повреде или уништена приватна имовина.

- Прекомјерна и агресивна акција полиције под командом марионетске власти у којој су грађани, без обзира на пол и старост, поврјеђивани убојним средствима - шок бомбама, патронама сузавца и гуменим мецима и гдје су на више мјеста прегажена, преврнута и оштећена возила мора добити одговарајући правни епилог. Прекорачење полицијских овлашћења  у којима су повријеђене десетине грађана и нанешена велика материјална штета њиховој имовини, као и свака злоупотреба овлашћења, морају бити до краја испитана и санкционисана- наводе из СДП-а.

Грађани Цетиња се за бесплатну правну помоћ могу обратити у канцеларији СДП-а у Његошевој улици или контактирати бројеве 041-231-412 и 067 179123.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:08