Дамир Шеховић
16/09/2021 u 10:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић: Од експертске Владе “остадоше дугмићи”, УРА послужила за једнократну употребу

Према његовим ријечима, ГП УРА је ” себе трајно дисквалификовала као грађанску алтернативу”

Од експертске Владе “остадоше само дугмићи”, а искоршћена, осрамоћена и понижена УРА, која је послужила за једнократну употребу, је од “гаме цхангера” постала тројански коњ који је послужио великодржавним интересима, чији је циљ сатирање Црне Горе и свега грађанског у њој, саопштио је посланик Социјалдемократа Дамир Шеховић.

-Очигледно да су њени коалициони партнери, негатори геноцида у Сребреници и славитељи Подгоричке скупштине, процијенили да је довољно потрошена и проказана у јавности, да би се смјела опирати. Бојим се да су у праву. Нажалост-навео је Шеховић.

Према његовим ријечима, ГП УРА је ” себе трајно дисквалификовала  као грађанску алтернативу”.

-Својом подршком ономе чему се једна грађанска партија никад не смије приклонити, УРА је пристала на прљаву игру уцјена, увреда, цјењкања и злоупотребе власти ове интересне скупине зване владајућа већина, чиме су себе трајно дисквалификовала као грађанску алтернативу- појаснио је Шеховић.

Додаје: "Не каже залуд она народна: “не пада снијег да покрије бријег, већ да свака звијерка остави траг”. Маске су коначно пале, а трагови се већ јасно виде! Они их воде тамо гдје завшавају сви они који издају бираче и своја увјерења. За повратак на прави пут никад није касно. Али.."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:57