/ - ТАТЈАНА СИМИЋ
02/12/2021 u 12:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Симић: ДПС партија у нестајању

Нико нема право, а нарочито не они људи који су поштом добијали дипломе, да прозива часне и поштене људе, који су све што имају зарадили својим трудом, навела је она

Татјана Симић, носилац листе Демократа "Мојковац. Јуначки" реаговала је на наводе ДПС -а и казала да ДПС, иначе "партија у нестајању, обратила се јавности хистеричним саопштењем без потписника, иза кога се крије носилац листе ове расходоване партије у Мојковцу, лажни ,,интелектуалац“ Предраг Смоловић,иначе индивидуа веома сумњиве биографије који не смије да стане иза саопштења своје партије".

ДПС Мојковац: Толико је "уништена" пољопривреда да Симић ради у својој ветеринарској ординацији пуном паром

- Нико нема право, а нарочито не они људи који су поштом добијали дипломе, да прозива часне и поштене људе,који су све што имају зарадили својим трудом. Као човјек из народа имам и право и деценије доказа да кажем да сте народ и пољопривреду, овај град и земљу опустошили као скакавци. Ја сам свој посао наслиједила од родитеља, и није ми га удијелила партија, као што је вама дијелила фотеље и бесповратне кредите. Ко говори истину, грађани ће препознати и дати одговор 5.децембра- навела је Симић.

Економско пропадање Мојковца, како је саопштила, пратила је негативна селекција која је изњедрила читав низ потпуно некомпетентних кадрова који су до сада управљали Мојковцем.

- Лоши кадрови су тешка и неизљечива болест ДПС-а, који су својом ретроградном политиком довели Мојковац на ниво мјесне заједнице, и сада су баш такви у страху од сазнања да ћемо ми томе стати на пут.   Након побједе 5.децембра направићемо ревизију и објавити све лажне дипломе службеника локалне самоуправе и поднијети кривичне пријаве.На сајту општине грађани ће имати информације о општинским кадровима и њиховим биографијама јер је то обавеза, а не као што је случај до сада да први вулканизер града крије своју биографију- навела је она, порд осталог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:05