/ - СНП лого
21/01/2022 u 16:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Демократе причају о принципима, а сваки су погазили

Што се тиче милиона које помињете, ако имате храбрости, докажите да је било ко из СНП-а узео један цент од било кога, наводе они

Када о издаји причају они који су узели све што су могли од СНП-а и без образа отишли и направили нову партију, преотимајући наше чланове, остаје вам само да се насмијете, наводе из СНП-а.

Додају:"Демократе причају о принципима СНП-а, а сваки су погазили и претворили у своју супротност". 

-Мисле ове младе јуноше да могу виком и галамом убиједити грађане Црне Горе у своје лажи, али су се преварили. Знају наши грађани добро ко је одувијек био на бранику исконске, часне и праведне Црне Горе и ко ће то до краја остати.Што се тиче случаја убиства Душка Јовановића, подсјећамо јавност да су управо Демократе мјесецима кочиле избор Тужилачког савјета, чијим би формирањем биле створене претпоставке и за рјешавање овог случаја. Такође, подсјећамо да су због прикупљања јефтиних политичких поена управо Демократе опструирале покушај рјешавања убиства Душка Јовановића који је покренуо потпредсједник Владе Дритан Абазовић- наводе у саопштењу.

Додају:"Што се тиче милиона које помињете, ако имате храбрости, докажите да је било ко из СНП-а узео један цент од било кога. Пошто то не можете урадити, престаните да као папагаји понављате ову бесмислену причу за малу дјецу". 

-Дакле, све оно што покушавате инпутирати СНП-у су обичне неистине у које неће повјеровати ниједан грађанин Црне Горе. А ви и даље наставите да нападате своје политичке родитеље, од којих сте све научили и узели. Само, не очекујте да ће вам се то добрим вратити- поручују из СНП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:52