/ Соња Милатовић
26/06/2021 u 16:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Соња Милатовић нова предсједница Савјета младих ДПС-а

Оно што са поносом истичемо јесте чињеница да имамо велики број младих и образованих људи, који ће својим квалитетима и инклузивношћу допринијети даљем квалитету политике наше партије, истакли су из ДПС-а

Данас је одржан 8. Конгрес Савјета младих Демократске партије социјалиста на којем је изабрано ново руководство ове организационе јединице као и чланови Главног одбора. За предсједницу Савјета младих изабрана је Соња Милатовић.

Соња Милатовић рођена је у Никшићу, гдје је завршила Основну школу "Милија Никчевић" и Гимназију "Стојан Церовић" као носилац дипломе "Луча 1". Школовање је наставила на Правном факултету на којем је у јулу 2020. године стекла звање специјалисте правних наука.

- Захваљујући Програму стручног оспособљавања високошколаца приправнички је одрадила у Црногорском Телекому, гдје и сада ради. Соња је добитница бројних локалних, државних и међународних награда за поезију, међу којима су награда на конкурсу "Радоје Жељко Дамјановић", награда на конкурсу у част Вита Николића "Мојим вршњацима", специјалне награде за поезију "Дурмиторски вјесник" за 2017. и 2018. годину, међународне књижевне награде за најоригиналнију љубавну пјесму "Пјесма над пјесмама" у Мркоњић Граду за 2018. и 2020. годину као и трећу награду за 2019. годину, награда за наљепши златни диптих љубавних пјесама за 2021. годину на поменутом конкурсу, трећа регионална књижевна награда на конкурсу "Напиши једну љубавну", друга награда за пјесму о вину у Вирпазару за 2018. и 2019. годину и многе друге- саопштено је из ДПС-а.

image
Соња Милатовић

Поручили су да данашњим догађајем ДПС је наставио са стратегијом политичког дјеловања као основном конгресном политиком која је у претходним мјесецима већ дала јасне резултате захваљујући којима смо наставили да снажимо повјерење грађана.

- Оно што са поносом истичемо јесте чињеница да имамо велики број младих и образованих људи, који ће својим квалитетима и инклузивношћу допринијети даљем квалитету политике наше партије на добробит свих оних грађана који заједно са нама чврсто стоје на европској платформи развоја Црне Горе- истакли су из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 02:50