/ - SPAJIć
29/06/2024 u 15:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Spajić: Bolje zna Radosav Vrbica gdje i sa kim sam od DPS-a

Imaš Radosav Vrbica bolje informacije sa kim sam i gdje sam danas nego kolege iz DPS koji šire neistine, napisao je premijer Milojko Spajič, na X mreži.

Premijer je na društvenoj mreži odgovarao korisniku pod imenom Radosav Vrbica koji je pitao "zar nije ljepše kulirat i ladit m**a u Babi okružen obezbjeđenjem nego odgovarat tamo na nekakva pitanja u najznačajnijoj instituciji države...?"
Spajić je odgovorio da ima bolje informacije sa kim je i gdje danas nego kolege iz DPS koji, kako je naveo, šire neistine.
- Samo si pogriješio za hlađenje – dovoljno su nas belgijske večernje temperature rashladile i prehladile!- naveo je Spajić.

Podsjećamo, premijerski sat trebalo je da bude održan danas, ali je odgođen nakon što su iz Spajićevog kabineta tražili da, zbog njegovog službenog puta u Brisel, sjednica bude pomjerena za ponedjeljak. On je ranije danas poručio da su kolege iz opozicije preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, a iz njegovog kabineta je saopšteno da je Spajić iz parlamenta informisan da je zahtjev opozicije da se premijerski sat zakazan za danas odloži za ponedjeljak. Iz opozicije tvrde da je premijer sinoć bio u Podgorici i da su na kolegijumu dobili informaciju da je Spajić u Crnoj Gori.

Konatar: Spajić sinoć bio u Podgorici, izlaz iz galimatijasa je organizovanje novih izbora

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

29. jun 2024 16:54