Mirko Stanić / Evropski savez
15/08/2024 u 12:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Stanić: Vučićeva prodaja magle kroz PES se seli u Crnu Goru

Vučićeva škola prodaje magle se kroz djelovanje PES seli u Crnu Goru. Građani sa zebnjom čekaju da vide što je danas poskupjelo, dok im veseli Milojko sa bilborda poručuje da nikad nijesu živjeli bolje, kazao je Mirko Stanić, predstavnik Evropskog saveza i predsjednik Glavnog odbora SDP-a.

- Sad se sa bilborda spustio i do vrata svakog od nas, jer uvijek agilna Pošta građanima uz račun za struju dijeli i političke bajke Milojka Spajića - kaže Stanić.

Ističe da Evropski savez zbog toga poziva nadležne državne organe da u hitnom roku ispitaju sve detalje ove "skandalozne rabote, od cijene do ugovora i odluke Pošte".

- Jer je Pošta državna kompanija, a PES se finansira iz budžeta Crne Gore (valjda?) tako da se i u jednom i u drugom slučaju radi u o javnom novcu.

I potpuno je ispravno što program PES dolazi baš uz račune. Nema primjerenije stvari od te. Od kad su došli na vlast poskupjelo je baš sve, a račun, inflacija, poskupljenje, akcize, porezi, povećanje, prirezi, dažbine su postale najčešće riječi - kaže Stanić.

Ističe da PES nije u stanju da dovede makar jednog investitora, nema nijedne nove fabrike, turistička sezona će biti katastrofalna, ali građani ne brinite – evo vam flajer.

- Pravu ocjenu svoje vlasti će družina, koje je svakim jutrom sve manje, vidjeti na prvim narednim izborima. Tamo će im građani dati ocjenu za bahatost, pad standarda, cijene kao u Švedskoj i standard u opadanju.

Pejović: Opoziciji cilj da plate i penzije vrate na nekadašnje iznose

Do tada – pozivamo nadležne državne organe da ispitaju kako se moglo desiti da se građanima uz račun za struju daje i predizborni program partije na vlasti. Jer nećemo od Crne Gore praviti Vučićevu Srbiju - saopštio je predstavnik Evropskog saveza i predsjednik Glavnog odbora SDP-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 13:24