Мустафић / Фото: Срђан Бољевић
18/07/2021 u 17:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Суљо Мустафић изабран за предсједника Политичког савјета Бошњачке странке

Досадашњи политички директор БС има нову функцију

Досадашњи политички директор Бошњачке странке Суљо Мустафић изабран је данас на конститутивној сједници Главног одбора БС за предсједника Политичког савјета.

Како је саопштенои из ове странке, на предлог предсједника Ервина Ибрахимовића за потпредсједнике у наредном четворогодишњем мандату су изабрани Јасмин Ћоровић и Дамир Гутић.

За генералног секретара БС изабран је Адмир Адровић, који је до сада обављао функцију пословног директора.,

Главни одбор је такође изабрао и нови сазив Предсједништва БС који ће, поред чланова по функцији, чинити Мерсудин Гредић, Ирфан Хусовић и Адмир Шахмановић.

Чланови Предсједништва по функцији су Ибрахимовић, новоизабрани потпредсједници, генерални секретар и предсједник политичког савјета.

- Бошњачка странка ће у наредном периоду сублимирати искуство, знање и политичку визију, коју је градила претходних петнаест година, са ентузијазмом, енергичношћу и иновативношћу младих кадрова. Сматрам да странка треба да почива на темељима који су чврство уграђени у бошњачко биће и националну политику и одговорним приступом према новим изазовима, које доноси актуелни политички тренутак и изазовима са којима се морамо зрело суочити - рекао је Ибрахимовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

20. april 2024 15:06