/ - M.M.
06/05/2022 u 14:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

УРА: Бечићу и Богдановићу се не свиђа дистрибуција правде, отуда хистерија и теорије завјере

Остају политички најодговорнији због чега су криминал и корупција у великом обиму цвјетали и након смјене режима 2020., поручују они.

Након што су започете конкретне акције поводом организованог криминала и корупције од стране реформисаног тужилаштва они који су ових дана најбучнији и којима се такве акције не допадају јесу лидери деснице предвођени Алексом Бечићем и Борисом Богдановићем. То је саопштено из УРА-е.

-Разумијемо да је њихов наум о блокади реформа у тужилаштву, као о блокади државе пропао али не разумијемо зашто толико хистерије, буке и бијеса и ако је то карактеристично десничарској политици коју заступају. Они који су седам мјесеци опструирали избор новог Тужилачког савјета и смјену Миливоја Катнића са чела Специјалног државног тужилаштва, а који је све предмете организованог криминала и корупције гурао у фиоке, сада кривце желе да теоријама завјере означе у Дритану Абазовићу и УРИ. У својим фантазијама и теоријама завјере Бечић и Богдановић на тај начин превазилазе чак и Небојшу Медојевића- наводи УРА.

Додају:"Управо је УРА за тих седам мјесеци блокаде реформи у тужилаштву, које су радиле Демократе, свакодневно јавно указивала на неопходност реформи и избор новог Тужилачког савјета како би се покренули крупни случајеви организованог криминала за шта прву и посљедњу ријеч даје управо тужилаштво а не извршна власт".

-Узалуд теорије завјере, хистерија, бука и бијес лидера деснице Бечића и Богдановића, дистрибуција правде и деблокада државе и њених институција је кренула а они на то више не могу утицати. Притом остају политички најодговорнији због чега су криминал и корупција у великом обиму цвјетали и након смјене режима 2020. године-поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 22:38