/ - Фото: УРА
24/05/2021 u 16:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

УРА није напустила било који изворни принцип, хвала досадашњим колегама на доприносу

Из тог тијела су такође констатовали да су у секторима које је доминантно покрива потпредсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић највидљивији резултати

 Чланови Политичког Савјета Грађанског покрета УРА огласили су се поводом дешавања у том тијелу и навода који су се могли чути претходних дана у медијима.

-Савјет није имао посебну сједницу у вези са оставком неколико чланова и остали чланови су о поменутим оставкама сазнали из медија, али то не мијења суштину, већ само оставља дилему. Захвални смо колегама на досадашњем доприносу и залагањима на транформацији нашег друштва. Не дијелимо мишљење да је УРА напустила било који од својих принципа. Напротив, у екстремно тешким условима остварила је добар резултат и омогућила промјене у Црној Гори- казали су из Политичког Савјета УРЕ.

Из тог тијела су такође констатовали да су у секторима које је доминантно покрива потпредсједник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић највидљивији резултати.

-Ти резултати тичу се борбе против корупције и организованог криминала, што је констатовала и Европска комисија. Пут ка изградњи грађанског друштва је мукотрпан и трајан, али и једини исправан. Упркос комплексности политичких прилика и снажној поларизацији црногорског друштва, убијеђени смо да ће нам вријеме које је пред нама дати за право да се вриједи борити за такву Црну Гору. Стога, остајемо посвећени тој еманципаторској идеји и вјерујемо у будућност грађанске, европске и еколошке Црне Горе-закључују.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

20. maj 2024 12:39