Мило Ђукановић / - ДПС
22/06/2021 u 09:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ђукановић о митрополиту Јоаникију: Беспослен поп и говеда крсти

- Добро је да сам чуо да постоји макар још један човјек на планети коме трућања квази историчара могу бити инспирација - рекао је предсједник Црне Горе МИло Ђукановић у Бару

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, током јучерашње посјете Бару, одговарајући на питања новинара казао је за Александра Раковића да је срамота да се такав човјек назива историчарем.

То што је митрополит црногорско-приморски Јоаникије недавно казао како је пуно тога научио од српског историчара који вријеђа и омаловажава Црногорце, Александра Раковића, предсједник Црне Горе Мило Ђукановић јуче је у Бару прокоментарисао оном народном: “Беспослен поп и говеда крсти”.

“Тешко је ту нешто паметно прокоментарисати. Добро је да сам чуо да постоји макар још један човјек на планети коме трућања квази историчара могу бити инспирација. Срамота је такву особу називати историчарем, а још већа је да било ко од одговорних људи у томе може проналазити узор за дефинисање својих ставова”, поручио је Ђукановић одговарајући јуче на новинарска питања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:00