Здравко Кривокапић / - Здравко Кривокапић
09/09/2021 u 07:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Кривокапић: Онај "дан Д" ће се понављати, јер они неће одустати да врате Црну Гору својим интересима

- И сви они, који мисле да треба преговарати са онима са којима се не може преговарати, мислим да су на погрешном путу. Једини пут је пут правде и истине - каже црногорски премијер

Црногорски премијер Здравко Кривокапић каже да они који желе Црну Гору да врате својим интересима неће одустати од тога и да са њима нема никаквих преговора.

Он је у својој објави на Твитеру истакао да је једини пут пут правде и истине.

- Онај ”дан Д” ће се понављати, јер они неће одустати од тога да ЦГ врате себи и својим интересима. Они од тога неће одустати. И сви они, који мисле да треба преговарати са онима са којима се не може преговарати, мислим да су на погрешном путу. Једини пут је пут правде и истине - рекао је Кривокапић на пријему у Вили Горица гдје је примио 65 припадника служби безбједности који сју учествовали у могућавању устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу.

- Овдjе се била битка за Црну Гору која иде новим путем, или за Црну Гору која треба да остане тамо гдје су неки мислили да треба да буде: то значи да буде и даље шверцерска држава са привилегованим људима. Нити има шверца више, нити ће га бити, а неће бити ни привилегованих - рекао је црногорски премијер.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 06:09