Шта све можемо док чекамо у реду? / - фото: Слободна Црна Гора
18/03/2022 u 10:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Нови видео Слободне Црне Горе: Шта све можемо док чекамо у реду?

Нефункционална администрација и бирократија су један од највећих проблема са којим се као друштво суочавамо. Гдје год да дођемо има десет шалтера, а раде смо два, казао је Андрић

У новом видео споту Слободне Црне Горе, стављен је акценат на нефункционалну Јавну управу која послује по застарелом систему, саопштено је поменуте партије.

Генерални секретар Слободне Црне Горе Ђорђије Андрић је саопштио

:“Живот нам пролази чекајући у реду. Док се они иза шалтера напију кафе ми остарисмо."

Нефункционална администрација и бирократија су један од највећих проблема са којим се као друштво суочавамо. Гдје год да дођемо има десет шалтера, а раде смо два. Да ли чекали у Пошти, Дому здравља, Општини, Водоводу или било ком другом државном и градском предузећу због нефункционалности и неорганизованом приступу рада чекамо много дуже него што је нормално, казао је Андрић.

Слободна Црна Гора ће направити функционалну администрацију и организован рад тако да ради осам шалтера, док два пију кафу, а не обрнуто. Шалу на страну, потпуна дигитализација Јавне управе, нарочито на локалном нивоу, један је од првих задатака које ће нашем друштву убрзати и олакшати и живот и посао.“, закључио је Андрић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:27