/ Данашња сједница Одбора
15/09/2021 u 09:25 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Одбора за безбjедност и одбрану саслушаће Брђанина, Абазовића и Секуловића

Биће саслушана и министарка одбране Оливера Ињац, директор АНБ-а Дејан Вукшић и в.д. генералног директора Директората за заштиту и спашавање у МУП-у Миодраг Бешовић поводом поступања безбједносног сектора на Цетињу 4. и 5. септембра

Одбора за безбjедност и одбрану одржао је данас 16. сједницу на којој је усвојена иницијатива предсједника Одбора Милана Кнежевића. 

image
Драган Краповић и Момо Копривица

Чланови одбора једногласно су усвојили иницијативу за контролно саслушање потпредсједника Владе Дритана Абазовића, министра унутрашњих послова Сергеја Секуловића, министарке одбране Оливере Ињац, директора Управе полиције Зорана Брђанина, директора Агенције за националну безбједност Дејана Вукшића и в.д. генералног директора Директората за заштиту и спашавање у Министарству унутрашњих послова Миодрага Бешовића поводом поступања припадника Управе полиције, безбједносног сектора и одбране на Цетињу, на дан 4. и 5. септембра 2021. године.

image
Милан Кнежевић

ТОК УЖИВО:

Након што су поједини чланови одбора реаговали процедурално у односу на пословник, изгласан је предложени дневни ред.

image
Иван Брајовић

- Предлажем да сједница буде одржана следеће сриједе, 22. септембра, са почетком у 10 часова. Један дио сједнице свакако мора бити затворен за јавност, тај дио ће бити одржан у глувој соби - казао је Кнежевић.

image
Предраг Бошковић

Једногласно је усвојена иницијатива за саслушање Абазовића, Брђанина, Секуловића, Ињац, Вукшића и Бешовића.

image
Мевлудин Нухоџић
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 10:58