Александар Дамјановић / - SRDJA BOLJEVIC
25/10/2021 u 20:29 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Влада донијела нова рјешења: Гдје Дамјановић стаде, Петричевић продужи

Дамјановићу још једна смјена, а Петричевић још једна функција

Влада Црне Горе је на данас, без одржавања сједнице, а на основу прибављених сагласности већине чланова Владе, донијела одлуку о смјени мр Александра Дамјановића са позиције члана Бироа за оперативну координацију.

image
- принтскрин

Наиме, по одлуци Владе, самим тим што му је престала дужност в.д. директора Управе прихода и царина, морало је следствено бити разријешен и ове функције.

image
- принтскрин

На исти начин, без одржавања сједнице, Влада је донијела рјешење о постављењу Милене Петричевић на позицију коју је до сада покривао Дамјановић. Самим тим Влада је именовањем Петричевић покрила све позиције које је покривао Дамјановић.

Дамјановић "службено" разријешен дужности, два рјешења за Петричевић

Подсјетимо, група запослених у Управи прихода и царина, као и одређени броj грађана упутили су министру финансиjа и социjалног старања Милоjку Спаjићу инициjативу у коjоj траже да преиспита одлуку да Александру Дамjановићу не буде продужен мандат на челу те институциjе, преноси портал РТЦГ.

Радници Управе прихода и царина траже преиспитивање одлуке о Дамјановићу

У инициjативи наводе да jе постављањем Дамjановића за в.д. директора Управе прихода и царина министар задобио додатну подршку грађана Црне Горе, а самим тим и државних службеника.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:30