Тамара Вујовић / - Тамара Вујовић
25/01/2022 u 17:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вујовић: Јоковић манипулише увлачећи Цркву

- Јоковић каже подржава га Црква, Црква каже да не подржава. Истом “истном” се користи и у случају мањинске Владе, којом се “не би” ДПС вратио у власт, али их јутрос демантује Никола Ракочевић, посланик ДПС-а - наводи она

Предсједник СНП-а, партије настале и профилисане на борби против ДПС система вриједности, Владимир Јоковић под притиском чланова партије, истинских, безинтересних бораца против ДПС режима покушава наћи прихватљиво оправдање за евентуалну политичку издају у којој је очито спреман да учествује упорно одбијајући да одбаци могућност формирања скупштинске већине са ДПС-ом, поручила је посланица Демократа Тамара Вујовић.

 - Јоковић каже подржава га Црква, Црква каже да не подржава. Истом “истном” се користи и у случају мањинске Владе, којом се “не би” ДПС вратио у власт, али их јутрос демантује Никола Ракочевић, посланик ДПС-а - наводи она.

Вујовић  додаје да Јоковић свјестан чињенице ко су чланови и ко су гласачи СНП- а прибјегава манипулацијама увлачећи Цркву”, са циљем да себи, сматра она, обезбиједи политичку корист, а Цркви нанесе немјерљиву штету.

 - Међутим, ето јада! Управо демантован од стране Митрополије да је било ко из Цркве дао подршку за прекрајање изборне воље и за повратак како Митрополија рече ,,бившег режима на мала или велика врата” Јоковић ће морати или да смисли нове бајке како би се оправдао, или да одустане од штетног пута на шта Демократе мјесецима упозоравају. Ваља мислити о томе, ако више има простора за сопствено мишљење. Ако се није прешао политички Рубикон -  закључила је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:56