/ - Са сједнице Одбора
25/10/2021 u 15:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Започета 11. сједница Одбора за родну равноправност

Консултативно саслушање организовано је у сусрет изради Предлога закона о Буџету за 2022. годину

На 11. сједници Одбора за родну равноправност започето је Консултативно саслушање Милојка Спајића, министра финансија и социјалног старања, Јакова Милатовића, министра економског развоја, Александра Стијовића, министра пољопривреде, шумарства и водопривреде, Весне Братић, министарке просвјете, науке, културе и спорта и Јелене Боровинић Бојовић, министарке здравља, на тему: „Родно одговорно буџетирање".

Консултативно саслушање организовано је у сусрет изради Предлога закона о Буџету за 2022. годину.

- Сједници су присуствовали: Стијовић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Бојан Пауновић, генерални директор за државни буџет у Министарству финансија и социјалног старања, Оливера Вукајловић, в.д. директорица Директората за унапређење конкурентности у Министарству економског развоја, Јована Остојић, секретарка Министарства просвјете, науке, културе и спорта и Анка Вукићевић, државна секретарка у Министарству здравља- наводе у саопштењу.

Сједници су присуствовале и Анђела Радовановић, програмска менаџерка Удружења младих са хендикепом Црне Горе и Тијана Маловић, асистенткиња.

Одбор је заузео став да се сједница настави уз присуство министара који су данас били спријечени да присуствују сједници.

Вријеме наставка сједнице биће одређено накнадно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 04:07