Đorđe Zenović / - FOTO DEMOKRATE/PRINTSCREEN
10/07/2024 u 18:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zenović: Ovo je najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u Crnoj Gori

Nosilac liste Demokrata u Budvi Đorđe Zenović ocijenio je da je 44. Vlada najgora vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u Crnoj Gori.

On je u objavi na Fejsbuk profilu napisao i da „neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno“.

- Kada kažem da je ovo najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u CG – razloga je stvarno mnogo, a konkurencija žestoka. Ipak, jedan od ključnih razloga za ovu titulu je odnos ove Vlade prema prostoru u Budvi, finiširanje nedovršenih poslovnih aranžmana DPS-a i to što je ova nesrećna većina iznijedrila tri lika kao što su Janko Odović, Vasilije Čarapić i Siniša Minić, naveo je Zenović.

Kako je istakao, nedonošenje Prostornog plana Budva već četiri godine, a da bi se završili Skočiđevojka, MIA Investment, Zavala, Školj, pojas ispod magistrale od Zavale do Rafailovića, devastacija Spasa, soliteri kod vrtića, Crvene zgrade i kod hotela ‘Mogren’ su dovoljni da svako ko ima i prst obraza već danas napusti Vladu Crne Gore i otkaže podršku istoj.

- Obzirom da se to desiti neće – neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno, napisao je Zenović na Fejsbuku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

07. septembar 2024 05:24