Никола Зиројевић / - Никола Зиројевић
20/01/2022 u 17:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зироjевић: Дављеник се за сламку хвата!

Како је истакао невjероватна jе чињеница да jе премиjер, приjе само два дана, рекао да ово неће учинити и похвалио рад Парламента

Посланик Социјалдемократа Никола Зиројевић огласио се на твитеру поводом предлога премијера Кривокапића о скраћењу мандата Скупштини Црне Горе. 

- Ставови 2 и 4 члана 92 Устава Црне Горе jасно говоре под коjим условима Влада може, односно не може распустити Скупштину. С обзиром да су 29. децембра усвоjени буџет и броjни закони, jасно jе да став 2 ниjе испуњен. Имаjући у виду хвалоспjеве Демократа над самима собом и њихово величање рада Скупштине у овом мандату, ваљало би их питати шта мисле о овоме. Но, како год било, став 4 jе jасан - Влада не може распустити Скупштину уколико jе покренут поступак изгласавања неповjерења Влади - казао је Зиројевић на свом твитер налогу. 

Како је истакао невjероватна jе чињеница да jе премиjер, приjе само два дана, рекао да ово неће учинити и похвалио рад Парламента.

- Од премиjера, коjи jе више пута показао да jе спреман да не трепне, а да слаже, ово уопште и не чуди. Данас jедно, сjутра друго, ниjе проблем. Ко ће га знати, можда се, из обjективних разлога, и не сjећа шта jе све говорио на пресс-у. Да им лажи ниjесу стране показао jе и министар звани три краве и путовање на Кубу чиjу су посљедњу изjаву jавно демантовала троjица његових колега из Владе - казао је Зиројевић.

Закључио је да ће како год било -  већинска воља грађана ће коначно бити испоштована, а Влада Здравка Кривокапића, 4. фебруара, испраћена у прошлост. Уз трубаче, ако ће им лакше пасти. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:47