/ - Никола Зиројевић
16/11/2021 u 14:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зиројевић: Сједнице Скупштине на којима учествује Братић преносити након 22х уз обавезу уноса цетвороцифреног кода

Нешто попут Задруге.Чисто да се осигурамо да дјеца не налете јер овакве хорор сцене могу да оставе трајне посљедице, наводи он

Свједочећи данашњем срамном наступу министарке вјеронауке Бесне (није грешка) Братић у којем је изрекла да је једна партија Црној Гори нанијела више штете него било који ратни злочинац, министарка је, по ко зна који пут, понизила жртве стравичних злочина на овим просторима, поручио је портпарола СДЦГ Никола Зиројевић.

-Мене лично, а ни партију коју припадам није, јер би нам већи проблем био да од оваквог менталног, не могу рећи склопа, већ несклада, чујемо ишта лијепо за нас. Цивилизацијска је разлика између Социјалдемократа и Бесне Братић коју она никад неће разумјети. Овим путем апелујем на уредништво парламентарног канала да се сједнице Скупштине на којима учествује министарка Братић преносе након 22х те да за гледање наведеног садржаја буде неопходно унијети четвороцифрени код. Нешто попут Задруге.Чисто да се осигурамо да дјеца не налете јер овакве хорор сцене могу да оставе трајне посљедице-наводи он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:58