Са посјете / ДФ
27/04/2021 u 11:35 h
Suzana RadevićSuzana Radević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Микијељ поручује: Извршићемо комплетну ревизију свих дугорочних уговора

Директор Морског добра посјетио Топлу
Директор „Морског добра“ Младен Микијељ разговарао је са кандидатима за одборнике коалиције „За будућност Херцег Новог и Боке“ и мјештанима МЗ Топла.

Он је том приликом казао да ће заједнички радити на томе да се ријеше нагомилани проблеми на овом подручју.

-Сарадња између локалне самоуправе и „Морског добра“ у претходном периоду није била на задовољавајућем нивоу. Нажалост, управа ЈП „Морско добро“ није била спремна да саслуша грађане Херцег Новог и на основу њихових захтјева реализује капиталне пројекте који би унаприједили квалитет живота. Обећао сам и господину Отовићу и грађанима Херцег Новог да ће се та сарадња у наредном периоду у знатој мјери унаприједити – рекао је Микијељ.

Кандидат за одборника коалиције „За будућност Херцег Новог и Боке“ са подручја Топле Небојша Васовић истакао је да је претходно руководство ЈП „Морско добро“ имало маћехински однос према Топлој.

– Неколико пута смо контактирали с њима, међутим, али ни претходни директор Јелушић није имао слуха да дође на Топлу да се види са нама. Конкретно мислим на култну плажу која се зове Топла, испод хотела који држе Мађари. Очекујемо од новог руководства Морског добра да понуди конкретна рјешења за нашу мјесну заједницу – казао је Васовић.

Микијељ је поновио да ће се однос „Морског добра“ према грађанима промијенити набоље.

– Мој став је да се оно што је рађено у претходном периоду, када су појединци из Будве доносили одлуке за комплетну ривијеру, мора промијенити. Жеља нам је да кроз сарадњу са локалном самоуправом и мјесним заједницама долазимо до рјешења која ће бити адекватна и трасирати пут даљој сарадњи. Што се тиче конкретних капиталних пројеката, у наредном периоду ћемо радити све како бисмо побољшали плажне капацитете и учинили све да више немамо овакво стање на локалитетима који су веома важни како за грађане Топле, тако и за грађане Херцег Новог. План је да извршимо комплетну ревизију свих дугорочних уговора. Све оно што није уложено у простор а било је предвиђено уговореним обавезама проблематизоваћемо у наредном периоду, да кроз сарадњу са локалном самоуправом у што краћем периоду дођемо до пројектних задатака и рјешења који ће побољшати плажне капацитете – рекао је Микијељ.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 00:33